Katkı ve Koruyucu Olmadan Üretmek Bizden Sofralarınızda Sağlıkla Tüketmek Sizden

Beyde Klasik Peynir

Pastörize etmeden düşük sıcaklık uygulaması yapılmış (termizasyon) sütten yapılan peynir klasik peynirdir. 12 ay olgunlaştırma süreci sonunda peynirde istenen yapı,tat ve aroma oluşur,istenmeyen bakterilerin faaliyeti durur. Eşsiz lezzetine ulaşan Beyde Klasik Peynir katkısız olarak sofralarınıza sunulur.

Beyde Y. Yağlı Beyaz Peynir

Yarım yağlı beyaz peynir etiketinde gördüğümüz “kuru maddede en az % 20 süt yağı içerir” ifadesi peynirin toplam kütlesindeki % yağ miktarını veya 100 gramındaki yağ miktarını göstermez. Yani 100 gramında 20 gramdan daha fazla yağ içerdiğini belirtmez.

Mutlu Beyaz Peynir

Mutlu beyaz peynir standart beyaz peynirlerin aksine yüksek derecede pastorizasyon yapılarak sadece maya,tuz ve kalsiyum klorür kullanılarak üretilen düşük oranda tuz içeriği bulunan beyaz peynir tipidir. Özellikleri arasında kızartılarak tüketilebilir.

Beyde Köy Peyniri

Süt oranı düşük olmakla beraber pastörize edilmiş süte kalsiyum ve maya eklenmek suretiyle hazırlanmış olan peynir köy peyniri olarak ifade edilir.Köy peyniri genel olarak pastörize süt üzerinden hazırlanmakta ve maya ile beraber kalsiyum eklenmek suretiyle ele alınmaktadır. Aynı zamanda besleyici bir peynir olması ile beraber beyaz peynir olarak da ifade edilir. Kültür katılmadan sütün mayalanması ile beraber hazırlanmış bir peynirdir.

Beyde Çeçil Peynir

Çeçil veya civil peynir, Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdır genelinde üretilen yağı alınmış sütten yapılan ve iplik şeklinde olmasından dolayı tel peynir de denilen yumuşak, tuzlu bir peynir çeşididir. Bazı yörelerde "Çeçil, Sacak, Tel, Dil ve Örgü" Peynir olarak da anılır. Yağlı bir peynirdir.

Beyde İzmir Tulum Peynir

İzmir tulum peyniri, İzmir'e özgü bir tür tulum peyniridir. İzmir'in yanı sıra Aydın, Balıkesir, Denizli, Manisa ve Muğla'da da üretilmektedir. Deri tulumda kuru ve teneke tulumda salamuralı olmak üzere iki farklı türü mevcuttur.

Beyde Örgü Peynir

Örgü peyniri genellikle Diyarbakır yöresinde yapılan, Türk mutfağına ait bir peynirdir. Görüntü olarak çeçile benzer. Örgü Peyniri bileşim yönünden ve üretim teknolojisi açısından kaşar peynirine benzemektedir.

Beyde Kaşar Peyniri

Kaşar peyniri inek sütünün düşük derece pastorizasyon ve mayalanması ile elde edilen tereminin sulu haşlama yöntemiyle peynire dönüştürülme işlemidir. Peynirimiz suda haşlama yöntemiyle üretildiği için tad ve yapı bakımından her alanda kullanıma çok uygundur.

Beyde Eski Kaşar Peyniri

Eski kaşar, taze kaşara göre uzun süreler dinlendirilmiş bir kaşar peynir çeşididir. taze kaşara göre olgunlaşma süresi fazla olduğundan besin değeri olarak da daha yüksektir ve lezzet olarak daha çok ayırt edilmektedir. Diğer peynirler gibi vücut sağlığı açısından çok önemlidir.

Beyde Dilimli Kaşar Peyniri

Kaşar peyniri inek sütünün düşük derece pastorizasyon ve mayalanması ile elde edilen tereminin sulu haşlama yöntemiyle peynire dönüştürülme işlemidir. Peynirimiz suda haşlama yöntemiyle üretildiği için tad ve yapı bakımından her alanda kullanıma çok uygundur. Bu peynir dilimlenerek pizzalar, börekler, salatalar, sandviçler, tatlar ve barbekülerde mükemmel bir lezzet oluşturur. Ayrıca, dolmalar, makarnalar, quesadillas veya ızgara et yanında veya ekmek üzerine yayılmış olarak da kullanılabilir.

Beyde Rende Mozarella Peyniri

Mozzarella peyniri, dünya genelinde popüler bir peynir çeşididir. İtalya'nın güneyindeki Campania bölgesinde kökeni olan bu peynir, ince ince rendelenerek kullanıldığında lezzeti daha da artan rende mozzarella olarak da bilinir.

Beyde Suda Mozarella Peyniri

Yapı bakımından rende mozerallaya benzese de sofra tuzu kullanılmadan üretilmektedi. Yağ bakımından az yağlı grubunda olup pizza, makarna, çorba, künefe, ekmek üstü kahvaltılık lezzetler vb. bir çok yemekte sos olarak kullanılabilir.

Beyde Yoğurt

Yoğurdumuz doğal yöntemlerle suyu uçurularak kıvamlandırılıp içeriğinde sadece maya kullandığımız yağ ve besin değerleri bakımından yüksek bir ürünümüzdür.

Beyde Süzme Yoğurt

Süzme yoğurt, vakumlu homojonize yoğurdumuzun torbalara konularak suyunun süzülmesi sonucu elde edilen koyu kıvamlı yoğurt türüdür. Labne ismi arapça kökenlidir ve mayalanmış süt ürünlerine verilen genel addır. Günümüzde soğuk meze yapımında sıklıkla kullanılır.

Beyde Tereyağı

Tereyağı, ana maddesi süt yağı olan bir mandıra ürünüdür. Tereyağının bileşiminde yaklaşık %80 oranında süt yağı, su, süt şekeri, mineraller, kolesterin, suda çözülmüş vitaminler, protein ve asitler yer alır. Tereyağının eritilip sade yağ olarak tüketilmesi tarafımızca önerilir.

Referanslarımız

İletişim

Alaylar İki, Kamil Akkanat Cd., 42370 Seydişehir/Konya

+90 0332 582 8290

info@beyde.com.tr

Hakkımızda

2000 Yılında marka temelleri zeytin üzerine atılmış olsa da ilerleyen zaman ve piyasada oluşan süt ve süt ürünleri sektörüne giriş yaptık. Kuruluş amacımız katkı ve koruyucu madde olmadan üretim yapmak olmuştur.